• Hastings High School Bell Schedule

    2018-2019

     

    REGULAR BELL SCHEDULE WEDNESDAY BELL SCHEDULE
       
    7:10: Warning Bell 7:10: Warning Bell
    7:15: Warning Bell 7:15: Warning Bell
    1st Period: 7:20-8:10 (50 minutes) 1st Period: 7:20-8:00 (40 minutes)
    2nd Period: 8:16-9:06 (50 minutes) 2nd Period: 8:06-8:46 (40 minutes)
    3rd Period: 9:12-10:02 (50 minutes) 3rd Period: 8:52-9:32 (40 minutes)
    4th Period: 10:08-10:58 (50 minutes) 4th Period: 9:38-10:18 (40 minutes)
    5th Period: 11:04-12:38 (64 minutes) 5th Period: 10:24-11:58 (64 minutes)
    6th Period: 12:44-1:34 (50 minutes) 6th Period: 12:04-12:44 (40 minutes)
    7th Period: 1:40-2:35 (55 minutes) 7th Period: 12:50-1:35 (45 minutes)
       
      1:45-3:00 Collaboration (75 minutes)
       
    LUNCH BELL SCHEDULE LUNCH BELL SCHEDULE
    A: 10:58-11:40 A: 10:18-11:00
    In Class: 11:40-11:56 In Class: 11:00-11:16
    C: 11:56-12:38 C: 11:16-11:58